Presentkort Whiskyprovning


* OBS! Från och med 1 Maj 2018 upphör vi tillfälligt med att sälja presentkort. Vi hoppas att inom kort kunna erbjuda presentkort åter igen. Kunder som redan har ett presentkort kan naturligtvis fortfarande nyttja dessa.

Vill du ge bort ett exklusivt presentkort till en whiskyprovning hos oss på Whiskyprovning Stockholm? Självklart kan vi ordna detta.

Ett presentkort på Whiskyprovning är giltig ett år f.r.o.m beställnings datumet och med det kan dem du givit bort det till kolla själva efter ett datum som passar dem allra bäst.

Att göra en bokning med ett presentkort går till på samma sätt som när du gör en vanlig bokning “(Läs Här)” förutom att du skriver in värdekoden som finns på ditt presentkort.

Det går bra att boka en provning på ett datum efter utgångsdatumet på presentkortet förutsatt att bokningen görs innan utgångsdatumet.

För att beställa ett presentkort går det till på följande sätt:

•    Fyll i formuläret till vänster på sidan och tryck beställ
•    Beställningen är inte genomförd fören du får upp bekräftelserutan på skärmen.
•    När du beställt ditt presentkort kommer du få det skickat hem i brevlådan
•    Du kommer också att få en kopia av presentkortet samt en faktura bifogade som PDF-bilagor i ett bekräftelsemail då du genomfört din beställning
•    När fakturan betalats kommer ditt presentkort att aktiveras och bli giltigt hos oss på Whiskyprovning Stockholm .se.
Tänk på att en vinprovning oftast är trevligare om man har med sig sällskap.

Priser:

•    Vanlig Whiskyprovning – 495kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning)
 •    Exklusiv alt. Lyx Whiskyprovning – 1050kr/person + 20kr (i frakt och tillverkning)

————————————————————————————————————

Vid övriga frågor eller mer information om presentkort finns vi på mail eller telefon. Då vi ofta har provningar och eller är på möten, kan vi ha svårt att svara i telefon. Kontakta oss därför gärna i första hand via E-mail.


E-mail: info@whiskyprovningstockholm.se
Vi har telefontid mellan 08:00 –17:00.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.